MADDEYE DEĞİL HAYATA BAĞLI KAL !

Okulumuz öğretmenleri ile birlikte öğrencilerimize  zararlı alışkanlıklar ile ilgili olan madde bağımlılığı konusu hakkında bilgi verildi.Sigara,alkol ve uyuşturucu maddelerinin zararlarından bahsedilerek bunlardan nasıl korunacağı ve buna yakalanan kişilere nasıl yardım edileceği hakkında bilgilendirme yapılarak fiziksel ve ruhsal sağlığa olan etkileri üzerinde çokça duruldu. Bir çok zorluğu görüp aşmış olan Kanuni Sultan Süleyman hasta yatağında Şu dizeleri yazarak "Halk içine mu´teber bir nesne yok devlet gibi olmaya devlet cihanda bir nefes sihhat gibi " Bize en  büyük  zenginlik ve en büyük nimet sağlık olduğunu  sağlığımızı kaybettikten sonra bütün bir cihanı bile verseler bir anlamı olmayacak mesajını yaşamını şahit tutarak göstermiştir.Alınan her nefesin değeri bilinmeli ve ona göre yaşamalıyız.

02.12.2018 381

02-12-2018